7 dagen in de week

Wij zijn 7 dagen in de week beschikbaar om uw verhuizing uit te voeren.

Transparant

Geen verborgen kosten ! Wij hanteren een all inclusive uurtarief + eenmalig voorrijkosten.

Stel samen

Stel je eigen verhuispakket samen. Kies welke extra service je nodig hebt zoals verhuislift of verhuisdozen.

Budget verhuizing

Pakt u de dozen zelf in en uit. Zorgen wij ervoor dat de uw spullen worden ingeladen en zetten wij deze bij de nieuwe woning op de juiste plek.

Meubels verhuizen

Wilt u alleen de grote meubels laten verhuizen. Dit kan ook bij DKrenten Transport. Denk aan koelkast, wasmachine,  hoekbank enzv.

Full service

U helemaal laten ontzorgen? Onze verhuizer komen een dag van te voren uw spullen inpakken  en demonteren.  De volgende dag komen de verhuizers inladen en  zorgen dat alle spullen op de juiste plek komen te staan.

Een verhuisbedrijf waar jij bepaald

Ben jij van plan om binnenkort te verhuizen? Dan is het moment van de verhuizing, een moment waar je van moet genieten. Een verhuizing kan soms veel stress met zich mee brengen, je wilt immers toch dat alles soepel verloopt en dat jouw spullen natuurlijk onbeschadigd overgebracht worden. Een verhuizing kan dus veel zorgen met zich meebrengen, maar dat hoeft niet!

Als verhuisbedrijf helpen we je bij DKrenten transport om zorgeloos over te gaan naar jouw nieuwe woning. Maar, bij ons bepaal jij hoe we jou helpen. Je kan bij ons namelijk gemakkelijk jouw verhuis service zelf samenstellen. Jij weet tenslotte toch het beste hoe wij jou het beste kunnen helpen. Kies overzichtelijk van welke diensten je gebruik wilt maken en je krijg direct een duidelijk overzicht te zien van de kosten, wel zo makkelijk toch?

Extra diensten

Naast het verhuizen kunt u ook gebruik maken van onze extra diensten

Verhuislift huren

Een verhuislift is handig als u grote meubelstukken  te verplaatsen die niet via de trap kunnen

Oplever schoonmak

Wij kunnen uw oude woning schoon opleveren voor de woningbouw of de nieuwe verhuurder

Opslag

Gaat u kleiner wonen of gaat u verbouwen? U kunt bij ons uw inboedel opslaan al vanaf 1 maand

Heb je liever dat wij voor je bepalen?

We kunnen ons voorstellen dat je misschien niet helemaal zeker bent over hoe jouw verhuizing het beste kan worden vormgegeven. We denken daarom graag met je mee. Eén van onze specialisten neemt graag eens vrijblijvend jouw verhuisplannen met je door en kan jou zo een aantal handige tips meegeven. Vervolgens kan jij zelf alsnog de beste keuze maken.

Prijs opbouw

Voorrijkosten

De voorrijkosten bestaat uit een vast bedrag en is afhankelijk van de aantal verhuizers en de afstand van ons kantoor naar het inlaad adres.

Verhuiskosten

Wij rekenen voor de verhuizing een vast uurtarief. Dit is inclusief : verhuizer(s) , Kilometer vergoeding vanaf het inlaad adres naar het uitlaad adres & verhuisbus.

Terugrijkosten

De terugrijd kosten bestaat uit een vast bedrag en is afhankelijk van de aantal verhuizers en de afstand vanaf het uitlaad adres naar ons kantoor.

Ja, u moet zelf een parkeerplek vrijhouden voor de verhuisbus. In sommige gemeente moet u een parkeer vergunning aanvragen. Dit moet soms 14 dagen voor de verhuisdatum.

Ja, Wij kunnen uiterlijk 19:00 beginnen met een verhuizing.

Ja, wij verhuizen ook in het weekend. Zondag rekenen wij 50% extra weekend toeslag.

Wij voeren verhuizingen uit in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht & Zuid-Holland

Ja, wij brengen eenmalig voorrij kosten in rekening. Dit hangt af van de afstand. Wij zullen dit van te voren aangeven zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Lieke Maas
Lieke Maas
2021-09-21
Vriendelijk en professioneel om mee te werken. Aanrader.
JM A
JM A
2021-08-12
Zoë Kerkvliet
Zoë Kerkvliet
2021-06-15
Mario Biesheuvel
Mario Biesheuvel
2021-06-03
‘S-ochtends gebeld voor een spoedklus en kort na de lunch al ter plaatse. Behulpzame en vriendelijke medewerker. Binnen de kortste keren stond alles op de derde verdieping keurig binnen. Ik raad dit bedrijf absoluut aan!
Sabine Evers
Sabine Evers
2021-05-31
Super lastminute hebben ze mij uit de brand geholpen nadat een ander bedrijf niet kwam opdagen. Ze waren er snel, hielpen supergoed mee en klaarden de klus (hele zware kast sjouwen) easy! Vervolgens spontaan geregeld dat ze de kast nog bezorgd hebben dus de ontvanger was ook erg blij. Top!
dr. swa
dr. swa
2021-05-05
Fantastisch bedrijf. Ongecompliceerd maar wat een top service en tegen zeer goede prijs. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden. RP te Diemen
Stav K
Stav K
2021-04-04
Sharon Sloof
Sharon Sloof
2021-03-10
Nicolette van Oosterum
Nicolette van Oosterum
2021-03-08
Suzanne
Suzanne
2021-02-04
Behulpzaam en vriendelijke verhuizers, wasmachine en koelkast waren binnen no time veilig beneden met de lift, zeker aanrader